Jag köpte 20 rosa rosor idag i denna blomsterbutik i Mölndal

Jag köpte 20 rosa rosor idag i denna blomsterbutik i Mölndal

Det ösregnar ute och det är riktigt dystert, inte bara när det gäller vädret utan också för att jag var på en begravning idag. Det var min bästa väns mamma som gick bort efter en tids sjukdom, och jag och min vän har känt varandra sedan vi började i första klass en gång i början av 80-talet så det känns som om min väns mamma stod mig nästan lika nära som sin egen dotter. Till begravningen hade jag köpt en bukett med 20 rosa rosor av en blomsterbutik i Mölndal, för det var rosa blommor som min väns mamma tyckte allra bäst om. Det stod till och med i dödsannonsen att rosa rosor var välkommet så det var ett hav av rosa rosor som täckte den vackra vita kistan i kapellet. Även jag är ju förtjust i blommor, även om jag för egen del inte kan påstå att just rosa rosor är min favoritblomma. Jag brukar handla blommor i en blomsterbutik i Mölndal och Kungsbacka som heter Lovely Flowers by Valandsflorister och det här är alltid ett säkert kort när det kommer till allt inom blommor. Därför var det självklart för mig att även inhandla rosorna som jag hade med till begravningen i denna blomsterbutik. Jag skriver nästan varje dag i bloggen och så kom jag på att jag aldrig har skrivit ett inlägg tidigare om denna blomsterbutik, och jag kände att det kunde vara bra att göra det. Om du söker en blomsterbutik och befinner dig i Kungsbacka eller Mölndal så kan jag varmt rekommendera dig att besöka Lovely Flowers by Valandsflorister för där kommer du garanterat att hitta blommor som du tycker om oavsett om du ska köpa blommor till dig själv eller till någon annan. Det var vad jag hade på hjärtat idag, ha det så gott! 


Kommentarer är stängda.