Vill bli fotograf

Vill bli fotograf

Tjenare bloggen! Idag tänkte jag prata lite om något som jag tycker väldigt mycket om och som jag eventuellt ser som mitt drömyrke. Mitt intresse för foto är väldigt stort och jag lägger ner mycket tid på att försöka knäppa bra bilder och utvecklas som fotograf. Men det är en tämligen tuff bransch där det handlar om att ha en rätta utrustningen, men framförallt om att kunna fånga de där riktigt speciella ögonblicken. Att få arbeta som fotograf har alltid var ett mål i livet, få lämna Trelleborg för en stund och bara åka ut i världen för att ta häftiga bilder åt företag eller privatpersoner. Mitt intresse väcktes nog för första gången när jag var tidigt i tonåren och mina föräldrar gifte sig. När jag då fick se bröllopsfotografens bilder så kunde jag känna känslorna och lyckan trots att det bara var ett foto. Sedan dess började jag själv ta lite bilder och med åren så väcktes intresset bara mer och mer. Jag har inte riktigt haft tillgång till någon bra kamera för ens nu men jag har suttit väldigt mycket med program på datorn och lärt mig att redigera bilder. Det är något som jag skulle se som min starkaste sida för tillfället, men förhoppningsvis så kan jag även utveckla min kunskaper som fotograf också. Just nu fotograferar jag mest bilder för skoj skull och det är inte så att jag åker utanför Trelleborg för att ta bilder. Jag har ett jobb att ta hänsyn till och måste ha en inkomst, men samtidigt så tänker jag inte låta min dröm förbli bara en dröm. Så fort jag får tid över till att knäppa bilder så gör jag det. Det handlar om att ta varje chans man får för att kunna utvecklas och bli bättre. Mitt råd till er, följ era drömmar! 


Kommentarer är stängda.