Släpp taget om det som tynger dig

Släpp taget om det som tynger dig

Hallå på er mina läsare och idag ska jag prata om en samtalsterapeut i Stockholm som jag har gått till och det fick mig att kunna gå vidare i livet utan att älta och sitta fast i det som varit. Det här är verkligen en mycket duktig samtalsterapeut och jag länkar er till hennes hemsida här. Hon har hjälpt mig mycket samt många andra och jag vet att det finns många som inte klarar av sitt liv på egen hand. Jag ska vara ärlig mot er och säga att jag ibland funderat på att ta livet av mig, men tack vare denna samtalsterapeut så är det ingenting jag ens tänker på längre.

Det är inte alltnog det enda hon kan hjälpa med utan samtalsterapi är för alla olika personer med olika problem. Så här är en sammanställning av några områden som samtalsterapi kan mycket väl behandla:

– Samlivsproblematik

– Ensamboende/singel

– Om du har svårt att släppa taget om ditt ex

– Alla typer av relationer, t.ex mor-dotter, far-son, vänner m.m.

-Konflikthantering i olika situationer och mellan olika personer

-Arbetsrelaterade problem samt karriärplanering

-Ångest och panikångest

-Depression samt svår sorg

-Ptsd samt fobier. Ofta är det problematiska upplevelser från barndomen som ligger till grund för de problem man har i vuxenlivet.

Som ni ser finns det mycket hon kan hjälpa med samt att samtalsterapeutens roll är lyssnare, stöd och coach. Sedan om det skulle uppdagas att man har sådana svåra problem så de inte enbart går att lösa med en samtalsterapeut så finns det ju även annan hjälp att få, och upptäcker hon att man behöver tyngre åtgärder så blir man rekommenderad att gå till en psykiatriker till exempel. För ibland kan man behöva medicin. Jag mår oförskämt bra men ångrar bara att jag inte började jobba mer med mig själv för längesedan.


Kommentarer är stängda.