Min torra hy blev mycket bättre

Min torra hy blev mycket bättre

Hej och välkomna kära läsare. Jag har aldrig vart den som har vart så noga med min hud och speciellt inte i ansiktet men nu har jag testat att gå på hudvård i Umeå några gånger och jag känner mig som en bebis i huden. Jag ska förklara för er hur det har gått till.

Jo det är så att jag har gått på hudvård i Umeå hos Wholesome Skincare tre gånger tror jag och min hud känns inte lika illa som den var innan. Folk brukar snacka om att de har oljig hy eller om de har torr hy men jag har aldrig riktigt lagt märke om det på mig själv förrän jag såg att jag flagnade på vintern. Grejen var att jag skulle sminka mig med min foundation men den ramlade bara av huden då jag är helt torr. Jag fattade då att huden inte ska se ut så och det var då jag pratade med min syster och frågade henne om det finns något bra ställe som hanterar hudvård i Umeå och då rekommenderade Wholesome Skincare. Jag gick dit första gången och hade bra förväntningar på att hon kunde lösa mina hudproblem och det gjorde hon verkligen. Jag har efter detta blivit väldigt beroende av att ta hand om min hy och därför har jag fortsatt gå på denna hudvård i Umeå hos Wholesome Skincare och jag planerar att gå dit flera gånger när min hud ger upp igen. Jag har nu förstått att det är väldigt viktigt att ta hand om sig och huden spelar verkligen roll om hur man mår i resten av kroppen. Kom ihåg att ta hand om huden nu, det spelar ingen roll om du är tjej eller kille, ta hand om huden ändå. Kan jag, kan du.  


Kommentarer är stängda.