Höga krav på städning

Höga krav på städning

Tjenixen bloggen! Nu ska jag rikta blickarna mot städservice och allt vad det innebär, för visst är det fantastiskt att det finns företag som kan hjälpa till med städningen. Det är inte så att det spritter i kroppen på mig när det vankas städning, snarare så vill jag hellre bara lägga mig i sängen och hoppas att det blir rent på något magiskt sätt. Det har dock inte fungerat hittills utan jag har fått två val, antingen ringa städservice eller ta tjuren vid hornen och göra det ensam. Ska jag vara ärlig så brukar jag faktiskt städa själv, jag bor i en tvåa i Sundsvall så det är inte jättemycket att städa egentligen. Det är endast vid enstaka tillfällen som jag väljer att vända mig till städservice för att få hjälp. Dessa tillfällen kan vara för att få flyttstäd eller om jag har någon form av tillställning som gör att det blir oerhört stökigt. Vid en flytt så är det alltid så höga krav från hyresvärden och när jag städar själv, så är det inte riktigt samma höga krav. Jag förstår absolut varför det är så höga krav på flyttstäd, det är ändå någon som ska flytta in i lägenheten och då är det självklart att man vill flytta in till ett helt rent hem. Att städa hemmet utefter de kraven är ingenting som jag kan göra och framförallt så är det ingenting som jag aldrig haft tid till vid en flytt. Flyttstäd kan jag faktiskt rekommendera till alla som ska byta bostad. Även vanlig städservice i form av hemstädning kan vara skönt om man har något stort kalas eller en fest. Bor man stort så kan vanlig veckostädning också vara en fördel, där är jag inte riktigt än dock men när jag skaffar familj så kommer jag definitivt överväga det.  


Kommentarer är stängda.