Flyttstäd inför flytt till Karlskrona

Flyttstäd inför flytt till Karlskrona

Hej mina härliga följare!

Denna helgen som kommer så ska jag flytta in i min pojkväns lägenhet i Karlskrona, tänk att vi ska bli sambo! Jag har faktiskt anlitat en firma för flyttstäd så att vi ska slippa tänka på det och bara kan koncentrera oss på att tömma min lägenhet. Först tänkte vi flyttat alla grejerna i helgen som var, men såna helger som bryter till en ny månad innebär att det är måna som flyttar och typ alla släpvagnar i hela stan var redan bokade för uthyrning. Så vi bokade till den här helgen som kommer istället.

Anledningen till att vi flyttar till hans lägenhet och inte min är för att hans är större och ligger närmare centrum. Dessutom känns det som att jag redan i princip bor där även om inte flyttlasset gått än. Men jag har redan en del kläder där och spenderar de flesta nätterna och helgerna där. Eftersom jag trivs så bra där så känns det inte svårt att flytta från min egen lägenhet och lämna ifrån mig de nycklarna. Jag har aldrig tidigare varit sambo så det känns härligt och spännande, men som sagt så har vi ju nästan bott ihop de senaste månaderna ändå så det blir inte så jättestor omställning.

Jag fick tips av mamma att kontakta den här firman i stan för att få hjälp med flyttstäd, hon hade varit i kontakt med dem vid något tillfälle och tyckte de var så trevliga och duktiga. Det känns ju alltid skönt med en personlig rekommendation. Det märks att det blir mer och mer vanligt att folk anlitar olika firmor för städservice för man ser alltid så många bilar med olika loggor och företagsnamn på så det måste ju betyda att det finns en stor efterfrågan. Nu ska jag återgå till jobbet, men tänkte jag bara skulle uppdatera er lite. Ha en härlig dag så hörs vi snart igen!


Kommentarer är stängda.