Ett städat hem ger mig ro i själen

Ett städat hem ger mig ro i själen

Hallå där! Vad trevligt att du har klickat dig in på min blogg för att läsa ett nytt inlägg, det gläder mig verkligen. En fin dag som denna tänkte jag skriva ett inlägg om den hjälpen jag har fått med städservice i Trelleborg av företaget Star Clean Trelleborg. Ifall det intresserar er är det bara att fortsätta läsa.

Jag har alltid varit en person som älskar att städa, eller jag gillar inte processen utan det är snarare resultatet som jag älskar. Därmed har jag under hela mitt liv gärna lagt tid på städningen för att jag ska åstadkomma ett rent och fint resultat som får mig att må bra. Numera har det dock varit ganska svårt för mig att hinna med städningen, med tre barn och ett heltidsjobb är det svårt att hinna med allt. Trots att jag och min man har väldigt planerade veckor med undansatt tid för städningen blir det tyvärr att vi allt för ofta måste prioritera bort det. Hela situationen fick mig att må sämre, jag mådde inte alls bra av att ha det smutsigt hemma. Därför satte jag mig ner och letade upp ett företag som kunde hjälpa oss med städservice i Trelleborg, jag hittade många olika företag men jag fick helt klart bäst känsla när jag var inne på Star Clean Trelleborgs hemsida. Det slutade med att jag hörde av mig till dem för att se om de kunde hjälpa oss, sedan dess har vi fått deras underbara hjälp med att hålla det rent och snyggt här hemma. Under tiden som vi har fått deras hjälp har jag tydligt märkt hur mitt humör har blivit bättre och jag känner en annan typ av ro i själen. Jag kan inget annat än rikta ett enormt tack till det här företaget för all den hjälpen de har gett oss med städservice i Trelleborg.


Kommentarer är stängda.