Bilservice i Åkersberga

Bilservice i Åkersberga

Hej på er!

Är ni lika trötta som jag är idag? Måndag morgon och det är alltid samma trötta känsla infinner sig i precis lagom till det att klockan ringer. Idag var det en extra tung känsla i samband med att jag dessutom var tvungen att lämna bilen för bilservice hos en verkstad i Åkersberga. Klockan ringde en timme tidigare än vanligt vilket innebär att den ringde väldigt tidigt, jag måste ha ungefär en halvtimme på mig för att kunna kliva upp ur sängen. Som varje söndag så försökte jag även igår att sova i rimlig tid men det är verkligen svårt med tanke på att man under helgerna går och lägger sig relativt sent jämfört med vardagarna. Jag är inte bra på att förändra rutiner och därför tror jag att måndagen blir extra jobbig.

Tack vare min arbetskollega så lyckades jag till slut att komma in på jobbet i tid efter min bilservice. Från jobbet i Åkersberga till bilverkstaden är det ungefär en mil så det var aldrig något alternativ att promenera till arbetet utan min kompis hämtade upp mig så att jag kunde få skjuts. Ungefär fem minuter innan jag började så stämplade jag in och hann ta mig en kopp kaffe, det var nog väldigt viktigt med en kopp för att kunna ha en möjlighet att klara av den här vardagen. Förhoppningsvis är min bilservice klar redan till lunch så att vi kan hämta bilen efter att vi käkat, för idag blir det något restaurangbesök med tanke på att jag inte har matlåda. Men med tanke på att min bil är väldigt gammal så skulle de inte förvåna mig om de hittar betydligt mer fel så att jag får vänta tills imorgon med att hämta bilen från bilservice. Nu ska jag förbereda mig inför måndagsmötet, håll er uppdaterade och ha det bra där ute.


Kommentarer är stängda.