Att komma hem till en ren lägenhet

Att komma hem till en ren lägenhet

Hejsan hoppsan bloggen här är jag igen med ett nytt blogginlägg. Det är inte mycket som slår att komma hem och ta helg men det finns en grej som gör det hela lite bättre. Nämligen att komma hem efter det att en städfirma har varit här, snacka om en maximerad känsla och få stiga in till en ren lägenhet. Det var inte alls ett dumt beslut att anställa en städfirma och jag tror nog minsann att jag kommer fortsätta med det några gånger i månaden. Jag har nästan alltid fullt upp på jobbet och det kräver att jag är utvilad när jag väl befinner mig där, då är det perfekt att bara kunna släppa allting när man kommer hem och inte behöva tänka på något annat än mig själv. Det kanske låter som att jag borde byta jobb med tanke på att jag alltid är nästintill utslagen efter en dag, men jag tycker verkligen om det jag gör och det känns för mig helt okej att vara trött på dagarna när jag kommer hem. Det är inte så att jag hade gjort så mycket annat om jag hade haft energi, så mycket har inte Karlstad att erbjuda mig faktiskt. Förr var jag alltid pigg när jag kom hem från jobbet så då hade jag tid för att städa och hitta på saker, men det slutade ändå bara med att jag plockade undan lite hemma och sen var det soffan som gällde. Jag är egentligen en riktig storstadsmänniska som tycker om att sitta på serveringar och gå i butiker, de möjligheterna finns inte riktigt här i Karlstad men jag trivs bra ändå. Är det någon annan där ute som känner igen sig i den här tröttheten som jag har så vet ni vad ni ska göra, det är bara att ringa en städfirma så försvinner ett problem när man kommer hem.  


Kommentarer är stängda.